Computerprobleem? Bel Abrahamse ICT 0187-701015 info@abrahamse-ict.nl

Dia’s scannen

Wij scannen ingeraamde en losse dia’s in 36 x 24mm.

Wie kent het niet, dozen vol dia’s en negatieven op zolder of in de kast. Heel veel mooie herinneringen die niet meer bekeken worden.

Waarschijnlijk heeft u door de jaren heen een enorme verzameling dia’s opgebouwd. U loopt het risico dat deze waardevolle herinneringen verloren gaan als ze niet goed worden bewaard. Door uw dia’s te digitaliseren heeft u een veilige backup van uw collectie dia’s. Met deze digitale versie van uw dia kunt u exact hetzelfde doen als wat u doet met de foto’s die u nu neemt met uw digitale camera. Denk dan aan het bewerken met bijvoorbeeld photoshop.

Waarom bekijkt u de oude dia’s niet meer?

  • uw projector is defect
  • het projectiescherm is zoek
  • teveel werk om alles op te zetten

Wanneer uw dia’s zijn gedigitaliseerd kunt u deze bekijken op TV en PC. U kunt het beeldmateriaal delen met anderen via internet of zet deze op een website..

Abrahamse ICT biedt de oplossing om weer te genieten van uw plaatjes. Wij scannen uw dia’s vakkundig en snel. Tijdens dit scannen worden softwarematig stofjes en krasjes verwijderd met als resultaat een prachtige digitale foto. Na het digitaliseren branden wij de beelden op een externe harde schijf of USB stick.

Let op! Als u geen actie onderneemt vervagen uw herinneringen in beeld. Door de jaren heen wordt de kwaliteit van dit beeldmateriaal steeds slechter. Uiteindelijk zal het vergaan en onbruikbaar worden. Wat ontzettend jammer zal dat zijn voor uw familie, vrienden, relaties etc.

Professioneel dia scannen

Maar gelukkig hebben wij voor u de oplossing. Abrahamse ICT digitaliseert op vakkundige wijze al uw dia’s en negatieven. Wij scannen voor u ingeraamde dia’s, negatieven en kleinbeeld dia’s (op strook) en grootbeeld dia’s (los of op strook).

De apparatuur die wij gebruiken is de beste die voorhanden is in deze branche. Onze mening is, om uw kostbare verzameling dia’s en negatieven te scannen is alleen top apparatuur goed genoeg.

De kwaliteiten waarin wij digitaliseren zijn perfect om zelf foto’s van af te drukken, foto’s te bewerken, uitsnedes te maken etc. Wij branden uw herinneringen eventueel op een USB stick of externe schijf. Op deze manier is uw verzameling beeldmateriaal veilig gesteld voor de toekomst.

Abrahamse ICT levert diensten en oplossingen voor het scannen, digitaliseren en archiveren van dia’s, negatieven en foto’s voor de zakelijke en particuliere klant.

Abrahamse ICT is uw adres voor:

  • betrouwbaar, voordelig en snel dia scannen
  • een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs
  • gedegen kennis in het dia scannen

Prijzen scannen ingeraamde dia’s 36×24 mm:

Kwaliteit Aantal < 99 Aantal > 100
1200 DPI (ca. 1,5 Mb) 0,50 0,40
2400 DPI (ca. 4,5 Mb) 0,60 0,50
4800 DPI (ca. 14 Mb) 0,70 0,60

 

Op media zetten:

Op USB stick en externe schijf 5,00
Op DVD branden 8,00
Verzenden via internet 5,00